Κακοποίηση και θανάτωση σκύλου από αγνώστους
Την πρωτοφανή κακοποίηση και θανάτωση ενός σκύλου από αγνώστους, στο νεροχώρι του δήμου Φρέ κατήγγειλε η πρόεδρος του χανιώτικου συλλόγου προστασίας ζώων, κυρία Αναστασία Μπαμπαλάκη. Σύμφωνα με την κυρία Μπαμπαλάκη οι άγνωστοι αφού κακοποίησαν τον σκύλο, τον κρέμασαν στην πλατεία του χωριού. Ο Δήμαρχος Φρέ, Νίκος Γιαννούλης, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός, το καταδίκασε και κοινοποίησε πώς το θέμα θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ τον αποτροπιασμό του εξέφρασε εκ μέρους της δημοτικής αρχής Χανίων και ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Σαματάς.
Σκυλιά σώζουν νεογέννητο βρέφος
Το γεγονός συνέβη σε ένα απομακρυσμένο χωριό της ινδίας στην περιοχή Patna.Τρία σκυλιά, εντόπισαν με την οσμή τους ένα νεογέννητο θαμμένο κάτω από τόνους λάσπης, τα δύο άρχισαν να σκάβουν μέσα στις λάσπες και το τρίτο απεγκλώβισε το παιδί, το οποίο ευτυχώς ήταν  ζωντανό.
Κλωνοποίηση σκύλου ήρωα
Θυμάστε τον Τράκρ; Τον γερμανικό ποιμενικό που έσωσε δεκάδες εγκλωβισμένους κάτω από τα ερείπια του Κέντρου Παγκόσμιου Εμπορίου της Νέας Υόρκης στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001.Ο Τράκρ λοιπόν θα κλωνοποιηθεί όπως δήλωσε η επιχείρηση της Καλιφόρνιας που θα πραγματοποιήσει το εγχείρημα σε συνεργασία με ένα νότιο-κορεατικό εργαστήριο βιοτεχνολογίας

Φτωχός ο Τράμπλ
Φτωχό θα μείνει τελικά το λευκό Μαλτέζ, ο Τράμπλ (Μπελάς), που η πάμπλουτη κυρία του είχε αφήσει στη διαθήκη της 12 εκατομμύρια δολάρια. Ο Τράμπλ έχασε ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του μετά από απόφαση δικαστήριου της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τον αμερικάνικο Τύπο. Ο Τράμπλ ανήκε στην Λεόνα Χέλμσλι το παρατσούκλι της οποίας στα αμερικανικά ΜΜΕ ήταν "βασίλισσα της κακίας", σύζυγο του μεγιστάνα των οικοδομών Χάρι Χέλμσλι που σύμφωνα με το περιοδικό Φορμπς διαθέτει περιουσία ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, περιλαμβανόμενου και του Empire State Building.Τα χρήματα τελικά θα δοθούν στα εγγόνια της Χέμσλι τα οποιά είχε αποκληρώσει στην διαθήκη της με την φραση «αυτοί ξέρουν»

Στο εμπόριο κλωνοποιημένοι σκύλοι
Μια νοτιοκορεάτικη εταιρεία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Σεούλ ξεκίνησε την εμπορική κλωνοποίηση κατοικίδιων σκύλων. Πρώτος πελάτης μια Αμερικανίδα που πληρώνει 150.000 δολάρια για την επιστροφή του αγαπημένου της Pit Bull «Μπούγκερ».


copyright DogNews.gr 2008
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder