YOU-TUBE
 

Dog Saves Woman's Life


K-9 vs. Criminal

 
Κακοποίηση και θανάτωση σκύλου από αγνώστους
Την πρωτοφανή κακοποίηση και θανάτωση ενός σκύλου από αγνώστους, στο νεροχώρι του δήμου Φρέ κατήγγειλε η πρόεδρος του χανιώτικου συλλόγου προστασίας ζώων, κυρία Αναστασία Μπαμπαλάκη. Σύμφωνα με την κυρία Μπαμπαλάκη οι άγνωστοι αφού κακοποίησαν τον σκύλο, τον κρέμασαν στην πλατεία του χωριού. Ο Δήμαρχος Φρέ, Νίκος Γιαννούλης, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός, το καταδίκασε και κοινοποίησε πώς το θέμα θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ τον αποτροπιασμό του εξέφρασε εκ μέρους της δημοτικής αρχής Χανίων και ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Σαματάς.
Σκυλιά σώζουν νεογέννητο βρέφος
Το γεγονός συνέβη σε ένα απομακρυσμένο χωριό της ινδίας στην περιοχή Patna.Τρία σκυλιά, εντόπισαν με την οσμή τους ένα νεογέννητο θαμμένο κάτω από τόνους λάσπης, τα δύο άρχισαν να σκάβουν μέσα στις λάσπες και το τρίτο απεγκλώβισε το παιδί, το οποίο ευτυχώς ήταν  ζωντανό.
Κλωνοποίηση σκύλου ήρωα
Θυμάστε τον Τράκρ; Τον γερμανικό ποιμενικό που έσωσε δεκάδες εγκλωβισμένους κάτω από τα ερείπια του Κέντρου Παγκόσμιου Εμπορίου της Νέας Υόρκης στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001.Ο Τράκρ λοιπόν θα κλωνοποιηθεί όπως δήλωσε η επιχείρηση της Καλιφόρνιας που θα πραγματοποιήσει το εγχείρημα σε συνεργασία με ένα νότιο-κορεατικό εργαστήριο βιοτεχνολογίας

Φτωχός ο Τράμπλ
Φτωχό θα μείνει τελικά το λευκό Μαλτέζ, ο Τράμπλ (Μπελάς), που η πάμπλουτη κυρία του είχε αφήσει στη διαθήκη της 12 εκατομμύρια δολάρια. Ο Τράμπλ έχασε ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του μετά από απόφαση δικαστήριου της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τον αμερικάνικο Τύπο. Ο Τράμπλ ανήκε στην Λεόνα Χέλμσλι το παρατσούκλι της οποίας στα αμερικανικά ΜΜΕ ήταν "βασίλισσα της κακίας", σύζυγο του μεγιστάνα των οικοδομών Χάρι Χέλμσλι που σύμφωνα με το περιοδικό Φορμπς διαθέτει περιουσία ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, περιλαμβανόμενου και του Empire State Building.Τα χρήματα τελικά θα δοθούν στα εγγόνια της Χέμσλι τα οποιά είχε αποκληρώσει στην διαθήκη της με την φραση «αυτοί ξέρουν»

Στο εμπόριο κλωνοποιημένοι σκύλοι
Μια νοτιοκορεάτικη εταιρεία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Σεούλ ξεκίνησε την εμπορική κλωνοποίηση κατοικίδιων σκύλων. Πρώτος πελάτης μια Αμερικανίδα που πληρώνει 150.000 δολάρια για την επιστροφή του αγαπημένου της Pit Bull «Μπούγκερ».
Πάλι στα δικαστήρια ο Τσχοτού
Στις αίθουσες των δικαστηρίων της Μπιχάρ στην Ινδία οδηγήθηκε για δεύτερη φορά ο Τσχοτού, ο σκύλος που το 2003 είχε καταδικαστεί σε ευθανασία αλλά μετά τις διαμαρτυρίες φιλόζωων η ποινή του είχε ανακληθεί. Ο Τσχοτου αντιμετωπίζει και πάλι την κατηγορία της απρόκλητης επίθεσης σε βάρος ανθρώπου. Η ιδιοκτήτρια του Ρατζκουμάρι Ντέβι ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος σκύλος απλώς υπερασπίστηκε την περιουσία τους, από κάποιους που μπήκαν παράνομα στην οικία της, προκειμένου να της κλέψουν τα συμβόλαια του σπιτιού(η Ντέβι είναι χήρα και έτσι δεν έχει νόμιμους κληρονόμους).Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η συμπεριφορά του Τσχοτού εντός της αιθούσης του δικαστηρίου ήταν υποδειγματική και κατά την διάρκεια της δίκης ούτε καν γαύγισε σε κάποιον στην κατάμεστη αίθουσα. Η απόφαση για την τύχη του Τσχοτού αναμένεται μετά τις 5 Αύγουστου.
Αντικαταθλιπτικά για σκύλους
Με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Η παρέα του σκύλου με την ανθρώπινη φυλή τα τελευταία 16.000 χρόνια δεν τον ωφέλησε και πολύ. Οι φαρμακοβιομηχανίες, φαίνεται λοιπόν ότι βρήκαν νέο προϊόν, έτσι κατά την άποψη τους, η απάντηση στα προβλήματα συμπεριφοράς των σκύλων μπορεί να είναι η χρήση αντικαταθλιπτικών και αγχολυτικών φαρμάκων. Το γεγονός δείχνει να έχει εξοργίσει τα μέλη του Κτηνιατρικού Συλλόγου Αμερικής (ΑVΜΑ), που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι τα επόμενα χρόνια θα δημιουργηθεί μια ολόκληρη γενιά εξαρτημένων κατοικίδιων ζώων. Στο ετήσιο συνέδριο του ΑVΜΑ, στη Νέα Ορλεάνη, ακούστηκαν ποικίλες απόψεις σχετικά με τα σκυλίσια αντικαταθλιπτικά Clomicalm και Reconcile, καθώς και το Slentrol, το πρώτο σκυλίσιο χάπι εναντίον της παχυσαρκίας.
Ενδεκάχρονος δάγκωσε Πίτ Μπούλ
Οι εφημερίδες της περιοχής Belo Horizonte αναφέρουν πως ο ενδεκάχρονος βραζιλιάνος Gabriel Almeida έπαιζε στην πίσω αυλή του σπιτιού του θείου του, όταν ένα πίτ-μπούλ, με το όνομα Τίτα, του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στο αριστερό χέρι.Το ενδεκάχρονο αγόρι αντεπιτέθηκε δαγκώνοντας το πίτ μπούλ στο λαιμό, τόσο δυνατά που το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει ένας απο τους κυνόδοντες του.Ο "καυγάς" έληξε με την επέμβαση περαστικών που έδιωξαν το σκυλί...ενω ο τολμηρός ενδεκάχρονος λίγο αργότερα δήλωνε οτι καλύτερα να χάσεις ένα δόντι παρά τη ζωή σου.Το πίτ μπούλ μεταφέρθηκε σε κυνοτροφείο και μάλλον θα θανατωθεί...φυσικά σε ενα ανθρωποκεντρικό πλανήτη κανείς δεν θα αναζητήσει το πως ο σκύλος βρέθηκε στην αυλή ή το πως ακριβώς συνέβει το περιστατικό...
Σκύλοι οδηγοί τυφλών και στην Ελλάδα
Σύντομα θα είναι πραγματικότητα, όπως φαίνεται, οι Σκύλοι Οδηγοί Τυφλών στην χώρα μας. Εννέα φορείς ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιούργησουν, για πρώτη φορά στα Ελληνικά χρονικά, ένα Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών Τυφλών. Ο στόχος του Κέντρου αυτού είναι να διαχειριστεί και να καλύψει την ανάγκη των Ατόμων με προβλήματα όρασης να χρησιμοποιήσουν για την κινητικότητά τους Σκύλο Οδηγό. Παράλληλα άτομα με αναπηρίες να καλύψουν την ανάγκη της μετακίνησής τους και της εξυπηρέτησής τους με την χρήση Σκύλων Βοηθών. Οι φορείς που συμμετέχουν στην προσπάθεια είναι, το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.), το Ιδρυμα Προστασίας Τυφλών Βορείου Ελλάδος «Ο ΗΛΙΟΣ», η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ), η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (Ε.Ο.Τ.), ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος (Φ.Τ.Ε), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών (Π.Σ.Τ), η Πανελλήνια Ενωση Αμφιβληστροειδοπαθών (Π.Ε.Α), και 2 (δύο) εξειδικευμένοι φορείς σε θέματα σκύλων , το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων (Ε.Κ.Ε.Σ) και ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων και Περιβάλλοντος Νομού Αττικής «Δικαίωμα Ζωής». Ήδη είναι on line και το site του νεοσύστατου φορέα "Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος - Greek Guide Dogs" www.greekguidedogs.gr
Γύρισε μόνος του
Δεν πίστευε στα αυτιά της η 56χρονη Vivienne Oxley ακούγοντας τον σύζυγο της, στο τηλέφωνο, να της λέει ότι ο σκύλος ήταν σπίτι. Η Oxley μετά από ώρες αναζήτησης στο περίπου 2600τ.μ. πάρκο Mound Edgumpe, στο Torpoint ήταν πλέον πεπεισμένη ότι δεν θα ξανάβλεπε ποτέ  το αγαπημένο της jack russell, τον Jarvis, τον οποίο είχε χάσει στα πλαίσια μιας συνηθισμένης βόλτας. Απογοητευμένη λοιπόν είχε ήδη ξεκινήσει για την επιστροφή στο σπίτι της που βρισκόταν στο Πλύμουθ. Τότε δέχθηκε το πρώτο ελπιδοφόρο τηλεφώνημα από τον επιτηρητή του πάρκου που την είχε βοηθήσει στην αναζήτηση της, ότι ένα jack russell θεάθηκε από το πλήρωμα του φεριμπότ Cremyll, που διασχίζει το ποτάμι από το Cornwall, στο Πλύμουθ, να κάνει βόλτες, μόνο του, πάνω στο πλοίο. Την χαρά της διαδέχθηκε η πλήρης ευτυχία όταν λίγα λεπτά αργότερα της τηλεφώνησε ο άντρας της και της είπε ότι ο σκύλος είχε ήδη επιστρέψει στο σπίτι. Από ένα πάρκο χιλιομέτρων, σε ένα φεριμπότ και μετά δυο χιλιόμετρα πορεία …μπράβο Jarvis.
Προστάτευε την σορό του ιδιοκτήτη της
Επί έξι εβδομάδες έμεινε στο πλευρό του νεκρού ιδιοκτήτη της, η Κάς, ένας γερμανικός ποιμενικός από μια απομακρυσμένη περιοχή του Κολοράντο των ΗΠΑ. Συμφωνά με δημοσιεύματα και μαρτυρίες, ο 25χρονος Τζεικ Μπέυσιντζερ, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από τις 28 Ιουνίου, βρέθηκε νεκρός, από έναν κτηνοτρόφο της περιοχής. Στο πλευρό του Τζέικ, το πιστό του σκυλί, που φύλαγε την σορό του, από τα κογιότ που πλησίαζαν για να τραφούν. Η Κάς φέρεται να επέζησε κυνηγώντας για όλο αυτό το διάστημα, ποντίκια και λαγούς, ενώ ο θάνατος του Μπέυσιντζερ έχει αποδοθεί, για την ώρα, σε αυτοκτονία με αυτοπυροβολισμό στο κεφάλι.
"Μάνα" και μάνα...
Άναυδος έμεινε ο αγρότης Fabio Anje απο την πόλη La Plata της Αργεντινής, βλέποντας την σκυλίτσα του να ζεσταίνει μαζί με τα κουτάβια της, ένα νεογέννητο μωρό. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου που μεταφέρθηκε το παιδί, η γέννηση του είχε πραγματοποιηθεί μόλις λίγες ώρες νωρίτερα. Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την 14χρονη μητέρα, η οποία είπε οτι είχε γεννήσει στην ύπαιθρο κατα την διάρκεια της νύχτας.Πάντως, αδιευκρίνιστο μένει το σημείο που εγκατέλειψε το βρέφος καθώς και το πως βρέθηκε στην αγκαλιά του στοργικού τετράποδου.
Ήρωας ο σκύλος του Τότι
Χαρούμενος και υπερήφανος για τον σκύλο του, εμφανίστηκε στα ιταλικά ΜΜΕ ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι. Η Άριελ το δυόμισι ετών Λαμπρατόρ του Τότι βοήθησε μια ομάδα ναυαγοσωστών να σώσει από βέβαιο πνιγμό μια 23χρονη κοπέλα στις ακτές της Όστια. Στην διάσωση συμμετείχε άλλος ένας σκύλος που μάλιστα έσπευσε πρώτος μαζί με τον χειριστή του να βοηθήσει την 23 χρονη που καλούσε σε βοήθεια.
Κίνδυνος για τις καθαρόαιμες φυλές
Σάλος έχει προκληθεί στην Βρετανία μετά την προβολή μιας εκπομπής του BBC που παρουσίασε έρευνα για τα αιμομικτικά ζευγαρώματα καθαρόαιμων σκύλων, στο βωμό της «εξαίρετης» μορφολογίας. Σύμφωνα με απόψεις των κτηνιάτρων που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή οι φυλές των σκύλων γίνονται ολοένα και πιο ευάλωτες σε ασθένειες και γεννετικά προβλήματα ενώ αντίθετα τα ημίαιμα σκυλιά είναι πιο ανθεκτικά και ζουν περισσότερο. Ευθύνη για το φαινόμενο φέρονται να έχουν εκτροφείς που προκειμένου να επιτύχουν την προσέγγιση του «προτύπου» της κάθε φυλής ζευγαρώνουν σκύλους με πρώτου βαθμού συγγένεια. Είναι πάντως σημαντικό να αναφερθεί ότι οι επαγγελματίες εκτροφείς  γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει μια αιμομιξία και έτσι τα φαινόμενα αυτά αφορούν περισσότερο σε κερδοσκόπους «ερασιτέχνες»…
Σκύλοι οδηγοί τυφλών και στην Ελλάδα
Σύντομα θα είναι πραγματικότητα, όπως φαίνεται, οι Σκύλοι Οδηγοί Τυφλών στην χώρα μας. Εννέα φορείς ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιούργησουν, για πρώτη φορά στα Ελληνικά χρονικά, ένα Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών Τυφλών. Ο στόχος του Κέντρου αυτού είναι να διαχειριστεί και να καλύψει την ανάγκη των Ατόμων με προβλήματα όρασης να χρησιμοποιήσουν για την κινητικότητά τους Σκύλο Οδηγό. Παράλληλα άτομα με αναπηρίες να καλύψουν την ανάγκη της μετακίνησής τους και της εξυπηρέτησής τους με την χρήση Σκύλων Βοηθών. Οι φορείς που συμμετέχουν στην προσπάθεια είναι, το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.), το Ιδρυμα Προστασίας Τυφλών Βορείου Ελλάδος «Ο ΗΛΙΟΣ», η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ), η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (Ε.Ο.Τ.), ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος (Φ.Τ.Ε), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών (Π.Σ.Τ), η Πανελλήνια Ενωση Αμφιβληστροειδοπαθών (Π.Ε.Α), και 2 (δύο) εξειδικευμένοι φορείς σε θέματα σκύλων , το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων (Ε.Κ.Ε.Σ) και ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων και Περιβάλλοντος Νομού Αττικής «Δικαίωμα Ζωής». Ήδη είναι on line και το site του νεοσύστατου φορέα "Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος - Greek Guide Dogs" www.greekguidedogs.gr
Γύρισε μόνος του
Δεν πίστευε στα αυτιά της η 56χρονη Vivienne Oxley ακούγοντας τον σύζυγο της, στο τηλέφωνο, να της λέει ότι ο σκύλος ήταν σπίτι. Η Oxley μετά από ώρες αναζήτησης στο περίπου 2600τ.μ. πάρκο Mound Edgumpe, στο Torpoint ήταν πλέον πεπεισμένη ότι δεν θα ξανάβλεπε ποτέ  το αγαπημένο της jack russell, τον Jarvis, τον οποίο είχε χάσει στα πλαίσια μιας συνηθισμένης βόλτας. Απογοητευμένη λοιπόν είχε ήδη ξεκινήσει για την επιστροφή στο σπίτι της που βρισκόταν στο Πλύμουθ. Τότε δέχθηκε το πρώτο ελπιδοφόρο τηλεφώνημα από τον επιτηρητή του πάρκου που την είχε βοηθήσει στην αναζήτηση της, ότι ένα jack russell θεάθηκε από το πλήρωμα του φεριμπότ Cremyll, που διασχίζει το ποτάμι από το Cornwall, στο Πλύμουθ, να κάνει βόλτες, μόνο του, πάνω στο πλοίο. Την χαρά της διαδέχθηκε η πλήρης ευτυχία όταν λίγα λεπτά αργότερα της τηλεφώνησε ο άντρας της και της είπε ότι ο σκύλος είχε ήδη επιστρέψει στο σπίτι. Από ένα πάρκο χιλιομέτρων, σε ένα φεριμπότ και μετά δυο χιλιόμετρα πορεία …μπράβο Jarvis.
Προστάτευε την σορό του ιδιοκτήτη της
Επί έξι εβδομάδες έμεινε στο πλευρό του νεκρού ιδιοκτήτη της, η Κάς, ένας γερμανικός ποιμενικός από μια απομακρυσμένη περιοχή του Κολοράντο των ΗΠΑ. Συμφωνά με δημοσιεύματα και μαρτυρίες, ο 25χρονος Τζεικ Μπέυσιντζερ, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από τις 28 Ιουνίου, βρέθηκε νεκρός, από έναν κτηνοτρόφο της περιοχής. Στο πλευρό του Τζέικ, το πιστό του σκυλί, που φύλαγε την σορό του, από τα κογιότ που πλησίαζαν για να τραφούν. Η Κάς φέρεται να επέζησε κυνηγώντας για όλο αυτό το διάστημα, ποντίκια και λαγούς, ενώ ο θάνατος του Μπέυσιντζερ έχει αποδοθεί, για την ώρα, σε αυτοκτονία με αυτοπυροβολισμό στο κεφάλι.
"Μάνα" και μάνα...
Άναυδος έμεινε ο αγρότης Fabio Anje απο την πόλη La Plata της Αργεντινής, βλέποντας την σκυλίτσα του να ζεσταίνει μαζί με τα κουτάβια της, ένα νεογέννητο μωρό. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου που μεταφέρθηκε το παιδί, η γέννηση του είχε πραγματοποιηθεί μόλις λίγες ώρες νωρίτερα. Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την 14χρονη μητέρα, η οποία είπε οτι είχε γεννήσει στην ύπαιθρο κατα την διάρκεια της νύχτας.Πάντως, αδιευκρίνιστο μένει το σημείο που εγκατέλειψε το βρέφος καθώς και το πως βρέθηκε στην αγκαλιά του στοργικού τετράποδου.
Ήρωας ο σκύλος του Τότι
Χαρούμενος και υπερήφανος για τον σκύλο του, εμφανίστηκε στα ιταλικά ΜΜΕ ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι. Η Άριελ το δυόμισι ετών Λαμπρατόρ του Τότι βοήθησε μια ομάδα ναυαγοσωστών να σώσει από βέβαιο πνιγμό μια 23χρονη κοπέλα στις ακτές της Όστια. Στην διάσωση συμμετείχε άλλος ένας σκύλος που μάλιστα έσπευσε πρώτος μαζί με τον χειριστή του να βοηθήσει την 23 χρονη που καλούσε σε βοήθεια.
Κίνδυνος για τις καθαρόαιμες φυλές
Σάλος έχει προκληθεί στην Βρετανία μετά την προβολή μιας εκπομπής του BBC που παρουσίασε έρευνα για τα αιμομικτικά ζευγαρώματα καθαρόαιμων σκύλων, στο βωμό της «εξαίρετης» μορφολογίας. Σύμφωνα με απόψεις των κτηνιάτρων που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή οι φυλές των σκύλων γίνονται ολοένα και πιο ευάλωτες σε ασθένειες και γεννετικά προβλήματα ενώ αντίθετα τα ημίαιμα σκυλιά είναι πιο ανθεκτικά και ζουν περισσότερο. Ευθύνη για το φαινόμενο φέρονται να έχουν εκτροφείς που προκειμένου να επιτύχουν την προσέγγιση του «προτύπου» της κάθε φυλής ζευγαρώνουν σκύλους με πρώτου βαθμού συγγένεια. Είναι πάντως σημαντικό να αναφερθεί ότι οι επαγγελματίες εκτροφείς  γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει μια αιμομιξία και έτσι τα φαινόμενα αυτά αφορούν περισσότερο σε κερδοσκόπους «ερασιτέχνες»…
Σώθηκε με Viagra
 O Μπέντλεϊ, ένα  Σπρίνγκερ Σπάνιελ, κέρδισε την μάχη με τον θάνατο με σύμμαχο το γνωστό χάπι Viagra. Ο κτηνίατρος Μπέν Χάρις είχε το προαίσθημα ότι το φάρμακο που διεγείρει τη σεξουαλικότητα, θα έσωζε τον Μπέντλεϊ, ο οποίος, σε ηλικία 7 ετών, μολύνθηκε από παράσιτα που του προκάλεσαν σκλήρυνση στις καρδιακές αρτηρίες. Πράγματι η ροή αίματος πρός την καρδιά του μεσήλικα σκύλου αποκαταστάθηκε, ένω το μόνο που έχει να κάνει για να παραμείνει υγιής είναι να συνεχίσει αυτήν την θεραπεία για ολόκληρη την ζωή του. Τώρα για όσους έχουν την απορία πως θα επηρεάσει η θεραπεία την σεξουαλική ζωή του σκύλου η απάντηση ειναι απλή...καθόλου ο Μπέντλεϊ είναι στειρωμένος από τα νεανικά του χρόνια.
Σφηνώθηκε στην μάσκα του αυτοκινήτου και σώθηκε
 Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που έτρεχε με ταχύτητα 110 χιλιομέτρων την ώρα και όμως σώθηκε. Το συμβάν έγινε στην Ιταλία, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να συνεχίζει την πορεία του, παρά το γεγονός οτι είχε χτυπήσει τον μόλις ενος έτους σκύλο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το σκυλί σφηνώθηκε στην μάσκα του αυτοκινήτου κάτω από το καπό της μηχανής και παρέμεινε εκεί μέχρι που σταμάτησε ο οδηγός το όχημα. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε «Στάθηκε τυχερός. Γλίτωσε επειδή χτυπήθηκε τόσο δυνατά εάν είχε λιγότερη ταχύτητα το αυτοκίνητο θα το είχε πάρει κάτω από τις ρόδες του». Ο "τυχερός"  "άτυχος"  σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου και διαπιστώθηκε ότι την γλίτωσε "φτηνά" με ένα κάταγμα στο πόδι και μερικούς μώλωπες. 
copyright DogNews.gr 2008
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder